Krop, kost og sundhed
Status :
Klubben forholder sig løbende til og udvikler vores kost- og motions politik
Kvalitetskriterier :
At se aktive medlemmer, der er begejstret for at lave fysiske aktiviteter
At medlemmerne viser stor interesse for at spise sundt
Målet :
At have fokus på og øge børns trivsel og sundhed
Handlingsplan :
At der sælges frugt, frugtstænger, hjemmebagte boller, pølsehorn, gulerodsboller, rosiner, riskager, knækbrød mm
At der altid kan laves the og der er adgang til koldt drikkevand
At al ”usund” mad begrænses til et absolut minimum
At vi i klubben hver dag har aktiviteter, der kræver større fysisk aktivitet
At medlemmerne motiveres til at have fysiske aktiviteter
At klubbens medarbejdere har øje for medlemmerne fysiske form
At arbejde med ”mange intelligenser”, bl.a. motorisk/kropslig intelligens
At de fysiske aktiviteter er så alsidige, at de appellere til alle medlemmer
At have ansat en eller flere medarbejdere der brænder for fysiske aktiviteter og som selv er gode rollemodel
At det skal være sjovt at være fysisk aktiv
At der er gode rammer, synlige, begejstrede voksne til at holde fokus
At bruge sport og bevægelse til at skabe gode fællesskaber
At være i dialog med medlemmerne om kost, krop og sundhed
Evaluering :
Gennem dialog med forældre, tværfagligt lokalteam, gennem dialog med medlemmer og i personalegruppen. Evt. spørgeskema til medlemmerne